Focus 28 juni: 12 uur lang aanbidden

Loading
loading..
Focus: 12 uur lang aanbidden

Focus 28 juni: 12 uur lang aanbidden

May 23, 2014
ehopadmin

No Comments

Focus 12 uur aanbidding

Het is zo goed om in Gods aanwezigheid te zijn. En het is zelfs nog beter om langere tijd in Gods aanwezigheid te zijn. Want naar mate we langer in Zijn aanwezigheid zijn, vervagen de dagelijkse dingen waar onze gedachten zo druk mee zijn en komt er ruimte om meer te zien van hoe ontzagwekkend mooi God is. Voor een ieder die verlangt naar méér van God organiseren we op zaterdag 28 juni tussen 12 en 24 uur ‘Focus’. Het zijn 12 uren vol aanbidding waarin we onze tijd apart zetten om Jezus de onverdeelde aandacht en aanbidding te geven die Hij waard is.

De naam “Focus” zegt het al: we verlangen ernaar om continu onze blik op Jezus te richten, en daardoor steeds meer op Hem te gaan lijken (2 Kor. 3:18). We willen Hem aanbidden zodat Zijn naam verhoogd wordt in heel het Eemland.

Aanbidding in eenheid

Het initiatief voor Focus is genomen door een groep gepassioneerde liefhebbers van Jezus uit verschillende kerken en huizen van gebed in het Eemland. Wij hopen dan ook dat christenen uit elke denominatie zich welkom voelen bij Focus. Als we ons samen richten op God en Hem aanbidden dan ontstaat er eenheid! Dus: van harte welkom op zaterdag 28 juni om erbij te zijn en veranderd te worden in Gods aanwezigheid.

  • Wat: Continue aanbidding
  • Waar: Kosmonaut 2, Amersfoort
  • Wanneer: Zaterdag 28 juni 12.00 – 24.00u
  • Meenemen: Je bijbel, pen en papier en evt wat te eten en drinken.
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background